Комісія душпастирства молоді: матеріали на Тиждень молитов про покликання

0
88

Як повідомлялося, 21 квітня цього року Церква відзначатиме 61-й Всесвітній день молитов в намірі покликань на тему: «Покликані сіяти надію та будувати мир». Цього ж дня розпочнеться Тиждень молитов про нові покликання. З цієї нагоди Комісія у справах душпастирства молоді РКЦ підготувала для душпастирів допоміжні матеріали.

«Всесвітній День молитви за покликання щороку запрошує нас замислитися над дорогоцінним даром покликання, який Господь звертає до кожного з нас, свого вірного люду, що прямує вперед, щоб ми могли взяти участь у його задумі любові та втілювати красу Євангелія в різних станах життя», – такими словами розпочинається послання Папи Франциска з нагоди 61-го Всесвітнього дня молитви за покликання.

Щоби краще пережити у наших парафіях та спільнотах Тиждень молитов про нові покликання, Комісія у справах душпастирства молоді опрацювала допоміжні матеріали. У добірці запропоновані тексти Молебню про святі покликання, двох катехиз для молоді та дітей, тексти проповідей на кожен день тижня.

Нагадуємо, у ніч з 19 на 20 квітня у Всеукраїнському санкутарії Матері Божої Бердичівської відбудеться молитовне чування для молоді в намірах розпізнання покликань.

РИМСЬКО-КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА в УКРАЇНІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.