Що повинна зробити жінка, яка наважилась на аборт?

0
239

Найважче, що зробити жінці після аборту – це простити самій собі

Багато моральних, духовних та сімейних проблем абортом не закінчуються, а лише починаються.

Чи можливе духовне зцілення від цього гріха? 

Аборт є вбивством людини і дуже важким гріхом, а людина яка згрішила в такий спосіб зробила кривду своїй дитині і собі. Однак це не означає, що людина, яка згрішила в такий спосіб є в безвихідній ситуації   

Перший крок на дорозі навернення – усвідомити собі свій гріх і перепросити за нього Бога. Прощення отримуємо в таїнстві покаяння, тому якнайшвидше треба посповідатися з того гріха. 

Гріх аборту зранив дитину, або дітей в залежності від кількості абортів, тому необхідним є перепросити своїх дітей. Їх тіло померло, але душа живе. Дуже важливим є також нав’язати стосунки з тими дітьми і надати їм імена. Якщо невідома стать дитини, то можна зробити це інтуїтивно.

Людина, яка скоїла гріх аборту є духово поранена тому повинна дбати про духовне життя, а саме таїнства, читання Святого Письма та молитву. Сатана може намагатися відвести її від контакту з Богом і пригадати травматичні події з метою знеохочення, тому тим більше треба просити Господа про зцілення. Хоч гріх є прощений в таїнстві покаяння, але треба бути свідомим, що його наслідки можуть тривати ще довго.

В рамках відшкодування за гріхи людина, яка скоїла аборт може стати захисником життя. Може зробити постанову, що завжди, коли хтось буде думати про вбивство ненародженої дитини – буде чітко говорити, що це зло. Крім цього є багато інших акцій, в яких можна брати участь.

о.Матеуш Годек

TV NEWS Об’єктивно, оперативно про головне

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.