Харківсько-Запорізька дієцезія
РИМСЬКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ в УКРАЇНІ

Відпустові урочистості в Харківській катедрі

15 серпня 2021 року, в урочистість Успіння Пресвятої Діви Марії, в катедральному соборі УПДМ в Харкові відзначили храмове свято. Духовенство та віруючі з різних парафій міста та області зібрались в цей радісний день для спільної молитви до Пресвятої Богородиці.
 
Святкову Божественну Літургію, яка була відправлена за Святу Церкву, Святішого Отця Папу Франциска, усе духовенство, цілу дієцезію, в намірах миру в Україні та світі, а також в особистих намірах всіх присутніх на відпустовій урочистості, відслужили єпископ-помічник Харківсько – Запорізької дієцезії Ян Собіло, настоятель парафії Успіння Пресвятої Діви Марії отець Григорій Семенков, отець Войцех Стасевич та перший настоятель отець Юрій Зімінський MIC.
 
По закінченні Богослужіння всі вийшли на процесію навколо храму, після якого владика Ян поблагословив зібраних людей Пресвятими Дарами. Потім відбулось традиційне освячення трав, квітів меду та плодів землі, бажаючи висловити свою вдячність Богові за ці земні дари. Храмове свято завершилось урочистим виконанням славнів «Те Deum» і «Боже великий, єдиний, нам Україну храни».
 
 
 
 
 
 
 
На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та у приміщенні
 
 
 
 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Останні новини